Uitnodiging thema avond 25 oktober:'Zijn senioren welkom in de digitale wereld?'

Op 25 oktober 2016 van 19:00 tot 22:00 uur organiseert het VVD Seniorennetwerk Flevoland een thema-avond met als onderwerp “Zijn senioren welkom in de digitale wereld?”. De thema-avond vindt plaats in de Rietkerkzaal van het Provinciehuis van Flevoland. Deze avond is ook toegankelijk voor senioren die geen lid zijn van de VVD. U bent van harte welkom!

Er zijn drie sprekers uitgenodigd die u de weg kunnen wijzen op het gebied van digitale bankzaken, informatie over de zorg en digitaal contact met de overheid.

Sprekers:

  • Menno van Manen van de Rabobank Flevoland begeleidt senioren bij hun bankzaken. Hij kent als geen ander de knelpunten en weet hoe de toekomst van bankieren er uit ziet.
  • Wouter Welling werkt als beleidsmedewerker digitale overheid bij het ministerie van Binnenlandse zaken www.mijnoverheid.nl waar u nu en straks al uw zaken met de overheid moet regelen. 
  • Meta Jacobs, oud wethouder van Lelystad en nu vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van de NPCF (Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie). Zij presenteert de digitale zorgkaart van Nederland.   

Programma:

Dinsdag 25 oktober 2016

19:00 uur:  Ontvangst met koffie en thee  

19:30 uur:  Opening en welkom door René van der Avoort voorzitter 

19:40 uur:  Presentatie Menno van Manen; “Digitaal bankieren voor senioren”  

20:00 uur:  Presentatie Wouter Welling; “Uw digitale relatie met de overheid”  

20:20 uur:  Presentatie Meta Jacobs; “Zorg vinden op de digitale snelweg”  

20:40 uur:  Korte pauze  

20:50 uur:  Vragenronde en discussie  

21:30 uur:  Afsluiting en nazit  22:00 uur:  

Einde  

Aanmelden: 

U kunt zich tot zaterdag 15 oktober 2016 aanmelden via een e-mail naar reneavoort@gmail.com of via telefoonnummer 06 – 19 00 72 55  

Locatie:

Rietkerkzaal, Provinciehuis Provincie Flevoland, Visarenddreef 1 Lelystad  

Bereikbaarheid:

Openbaar vervoer: 2 minuten lopen vanaf station Lelystad, uitgang westzijde richting Rechtbank, linksaf richting Visarenddreef. 

Auto: parkeren bij het Provinciehuis of (indien vol) in de Zilverparkgarage aan de Middenweg, op circa 5 minuten lopen via het Stationsplein naar de Visarenddreef.