Wie 21 maart VVD Dronten stemt, kiest voor doen!

De gemeenteraadsverkiezingen 2018 komen eraan. Een grote groep kandidaten, bestuursleden en vrijwilligers is beschikbaar om onze boodschap uit te dragen: we stropen de mouwen op voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen! Wie op 21 maart VVD stemt, kiest voor doen! 

In de afgelopen jaren heeft de VVD een duidelijk, consistent en lokaal beleid uitgevoerd. En Dronten door een tijd van crisis geloodst. 

Voor de vorming van de nieuwe fractie heeft de VVD een mooie groep kandidaten beschikbaar. Een mix van talent, ervaring en achtergrond. De kandidaten zijn ook goed geworteld in de lokale samenleving. 

De VVD Dronten stroopt de mouwen op voor de gemeente Dronten. Maar waar dat van toegevoegde waarde is werken we graag samen met onze liberale collega‚Äôs in andere gemeenten, de provincie of de Tweede Kamer. Dat maakt de VVD tot een belangrijke factor in het lokaal bestuur. Met deze kandidaten kunnen we die verantwoordelijkheid goed aan.

Kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 1. Ton van Amerongen
 2. Irene Korting 
 3. Remco de Maaijer 
 4. Trudy Stoker 
 5. Barry Hoogezand
 6. Saskia Veldman
 7. Paul Gach
 8. Paul Zuurendonk
 9. Theo Vulink
 10. Rients Auke Rienstra
 11. Leon Schuiling
 12. Tiny Winter
 13. Wim Haverkort
 14. Jaap Kodde 
Ons volledige programma is hieronder te downloaden. Met dit programma geven wij richting aan de liberale grondbeginselen: vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.