Irene Korting voor Beste Raadslid van Nederland bij Goedemorgen Nederland

In het kader van de verkiezing Beste Raadslid van Nederland, was onze fractievoorzitter Irene Korting  te zien in de ochtendshow Goedemorgen Nederland bij Omroep WNL. Irene haar motto is: "Ouderenzorg is liefde, aandacht en ook Rummikub."

Op www.irenekorting.nl kun je teruglezen wat Irene als gemeenteraadslid de afgelopen twee raadsperiodes voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen heeft gedaan. Zij zet zich zich graag weer 4 jaar in voor een fijne en veilige leefomgeving in onze mooie dorpen!

Bekijk hier de video en lees wat WNL over haar schrijft.

"De fractievoorzitter van de VVD Dronten speelt regelmatig een potje Rummikub met ouderen. “Rummikub brengt mij in contact met de ouderen en dat vind ik superleuk”, zegt ze voor de camera van Goedemorgen Nederland.

Ze haalt er ook veel kennis uit. “Zo hoor ik verhalen over de zorg”, aldus Korting. Ze zet zich in voor ouderen en diende zelfs een dementievriendelijke motie in. “Dat als die mensen de weg kwijtraken, ze weten waar ze moeten zijn.”

Ook vindt ze het belangrijk dat mensen die in hun omgeving te maken met dementie, weten wat ze moeten doen. “Dat ze leren van hoe ga je nou om met mensen die vergeetachtig zijn”, aldus Irene."

(bron: WNL) 

Zet cookies aan om de video te tonen.