VVD Fractie; vergaderen in een tent, dat is zo gek nog niet!

Dinsdag 18 juni vergaderde de VVD Fractie in Swifterbant. En meer specifiek bij Camping de Abelen in Swifterbant. De familie Hakkenbroek ontving ons in de bosrijke camping in Swifterbant. Wat een oase van rust en ruimte! 28 campingplaatsen en 2 gezellige blokhutten maken van deze camping een heel leuk onderkomen in vakantietijd!

Wees eens eerlijk? Wie heeft er wel eens over nagedacht om te gaan kamperen in Swifterbant? Merendeel van onze fractie niet in ieder geval niet.... Echter na dinsdagavond is er in ieder geval één van onze fractiegenoten die een seizoensplaats in overweging neemt.

De beide campingbeheerders namen ons enthousiast mee in het verhaal van de camping, de leuke ontmoetingen met gasten, de keuzes waar ze voor staan en de wensen die ze stiekem nog hebben.

Heel fijn om te horen dat deze beide ondernemers zich hard maken voor de ontwikkeling van recreatie in Flevoland!

Na de koffie, de rondleiding en een kijkje in de blokhutten (Leuk!!) moest er toch ook weer gewoon gewerkt worden en konden we vergaderen in de tent, hoe leuk is dat?

Familie Hakkenbroek, enorm bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben weer voldoende stof tot nadenken en onderwerpen waar we mee aan de slag zullen gaan!

Tot ziens en een prettige vakantie gewenst! 

Meer over Camping de Abelen