Lubbert Kramer, #8

Lubbert Kramer, 32 jaar, woonachtig in Biddinghuizen met mijn vriendin en twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik business intelligence consultant. Daarnaast ben ik actief als regiobestuurslid VVD Flevoland en voorzitter van de medezeggenschapsraad (MR) op de Tamarisk in Biddinghuizen. 

Kenmerkend is mijn positieve kijk op het leven, mijn uitgesproken mening met respect voor mijn medemens en mijn doorzettingsvermogen. De woorden ‘ja maar’ of ‘dat kan ik niet’ zijn woorden die mij triggeren om samen te kijken naar hoe en wat er dan wel mogelijk is.

Onze gemeente moet een plek zijn en blijven waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waarbij we de ruimte hebben om zelf onze keuzes te maken binnen de kaders die we samen afgesproken hebben. Samen mogen we werken aan de uitdagingen die er liggen om te zorgen dat over tien jaar onze gemeente nog steeds een plek is om fijn te wonen. 

Politiek begint bij onze inwoners! Je mag mij daarom altijd online of fysiek benaderen als je ergens mee zit of iets aan de kaak wilt stellen. Als koffieleut bespreek ik dat graag met je onder het genot van een goede kop koffie.

Stem 14, 15 of 16 maart op lijst 1, plek 8. Lubbert Kramer.