Paul Zuurendonk, #4

Paul Zuurendonk, 55 jaar jong, Ik woon met Leonie en onze jongste dochter Sanne in Dronten-west. We wonen sinds 1996 in Dronten en ondertussen hebben ook onze andere drie dochters, met moeite, een plek in Dronten gevonden. Ik ben trotse opa van Adam, Lindy en Tobias.

Ik werk als officier van de Technische Dienst bij de Defensie Materieel Organisatie. Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het aanschaffen van verschillende voertuigen. Hierbij ben ik veel onderweg en is het prettig dat Dronten zo goed bereikbaar is.

Toen wij onze huidige woning aan het bouwen waren, had ik intensief contact met de gemeente. Dat heeft mij er toe aangezet mijn energie en betrokkenheid in te gaan zetten in de lokale politiek. In de afgelopen raadsperiode heb ik ernaar gestreefd dat beleid en doelstellingen SMART worden opgesteld. Luchtkastelen, goede bedoelingen en mooie woorden schieten we niets mee op. Concreet, effectief, meetbaar en controleerbaar, daar wordt Dronten beter van. In de komende periode zal ik dit met name in het onderwerp wonen verder oppakken. Dat zie ik namelijk als één van de grootste uitdagingen op dit moment, geschikte woningen voor alle Drontenaren, van jong tot oud.

Stem 14, 15 of 16 maart op lijst 1, plek 4. Paul Zuurendonk.