Trudy Stoker, #3

Trudy Stoker, 56 jaar. Geboren en getogen in Dronten, een aantal jaren in Swifterbant gewoond en nu alweer 15 jaar woonachtig in Biddinghuizen. Ik heb een evenementenbureau en ben weddingplanner. Toen Corona ons dagelijks leven in de war schopte was ook mijn agenda in mum van tijd leeg. Er werd niet gefeest en/of uitbundig getrouwd. Sinds die tijd kun je me vinden aan de receptie van ons garagebedrijf in Biddinghuizen. 

Ik geloof niet in mopperen aan de keukentafel. Wanneer je iets wilt veranderen moet je iets gaan doen. Dat realiseerde ik me ruim 14 jaar geleden. Toen ben ik actief geworden binnen de lokale VVD en sta nu voor de derde keer op de kandidatenlijst. Ik ben geen “vergadertijger” maar ik vul mijn rol als volksvertegenwoordiger graag in door in gesprek te gaan. In gesprek met inwoners, ondernemers of afgevaardigden van organisaties. 

We moeten ervoor zorgen dat het voorzieningenniveau in Biddinghuizen en Swifterbant op peil blijft, daarvoor zijn betaalbare huur- / koopwoningen van groot belang! En waar ik me in het bijzonder hard voor wil maken is de kloof tussen onze inwoners en de gemeente, die kloof moet echt kleiner worden! De overheid is er voor de inwoners en niet andersom!

Stem 14, 15 of 16 maart, lijst 1, plek 3. Trudy Stoker.