Ton van Amerongen, #2

Mijn naam is Ton Van Amerongen, 62 jaar. Ik ben inmiddels bijna 12 jaar wethouder van onze mooie gemeente Dronten. Ik houd mij namens het College van B en W ondermeer bezig met sport, duurzaamheid, milieu, kunst, cultuur, financiën, accommodatiebeleid en beheer, ict en grondbeleid.

Ik ben geboren en getogen in Wijk bij Duurstede. Sinds 1994 woon ik met mijn gezin in de gemeente Dronten. Na 9 jaar politiek actief geweest te zijn in de Provinciale Staten van Flevoland, heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar de gemeentelijke politiek.

Ik ben een echte “doener” en probeer al 12 jaar de gemeente Dronten nog mooier, beter én duurzamer te maken. Ik denk dat mensen mij ook zo zien: niet (te) veel praten maar zaken voor elkaar krijgen! Daar wil ik mij ook de komende vier jaar voor inzetten.

Wat ik heel belangrijk vind, is dat we het goede (sport)voorzieningenniveau in onze gemeente kunnen behouden en waar mogelijk nog kunnen verbeteren, verder stappen zetten met betrekking tot de verduurzaming en de gemeente betaalbaar houden: dus zo laag mogelijke gemeentelijk belastingen.

Stem 14, 15 of 16 maart, lijst 1, plek 2. Ton van Amerongen.